Vijesti

World War Z se na PC-u debelo prodao iznad očekivanja zahvaljujući Epic Games Storeu

Kako vam je sad Steam ratnici i vojnici? Šalim(o) se. Ali da, ne “klikbejtamo” već su riječi iz naslova došle od samih developera koji tvrde da je Epic Games Store ekskluzivnost pomogla prodaji ove prosječne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra se u 7 dana prodala u više od milijun primjeraka, a na PC-u je prodano 250 tisuća igara. Posebno jako dobro prodaja ide izvan SAD-a, gdje su igrači jako dobro prihvatili World War Z.

Iz Saber Interactive-a nisu objasnili na koji je to način Epic Games Store pomogao prodaji igre, ali su i developer, izdavač i sama trgovina jako sretni. Prava sretna zajednica.

What surprises us is the fact that sales outside of the US on the Epic Store have been so strong, with the US being only one-quarter of sales.

On the PC specifically, we are performing way above expectations thanks to the support we have received from the Epic Games Store.

U zadnje vrijeme igre koje su Epic Games Store ekskluzive postižu prilično dobre prodajne rezultate pa sve nam se više čini da će se ovaj trend ekskluziva na PC-u nastaviti i dalje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano