Vijesti

Xbox i Bethesda idu zajedno na E3, trebali bi objaviti kad ćemo zaigrati Starfield

Šef Xboxovih studija Matt Booty, a ujedno i čovjek koji nadgleda Bethesdu (koja još uvijek ima određenu samostalnost) potvrdio je za francuski Le Figaro kako će sredinom lipnja imati zajedničku prezentaciju igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nije potvrđeno da će zajednički nastup biti na ovogodišnjem digitalnom E3 (održava se od 12. do 15. 6.), očekujemo kako će on zaista biti održan u tom okviru.

Microsoft je ranije ove godine dovršio kupnju Bethesde za 7,5 milijardi dolara čime je njihov broj studija narastao na golemih 23. Microsoft je svoje karte bacio na Game Pass, ali Booty tvrdi kako se ne vode pretplatničkom uslugom kada odlučuju kakve igre će razvijati. Što bi trebalo značiti kako će i dalje inzistirati na kvaliteti, a ne na kvantiteti.

Udarni naslovi

Vjerujemo da će kvalitetan (uz standardne Bethesda bugove) biti i Starfield, a upravo ovih dana na internetu se o njemu prepiru najpopularniji insajderi. Jedni tvrde kako je Starfield naslov koji se planira za ovu godinu, a Jason Schreier ipak upozorava da se ne nadamo previše.

“Smanjite očekivanja”, poručuje nam najpoznatiji novinar gaming industrije, ali kaže kako ćemo Starfield sigurno gledati na E3. Okvirni datum izlaska mogao bi biti i službeno postavljen na kraj 2022. godine.

Što bismo još mogli gledati na prezentaciji ujedinjenih snaga? Novi Fable, Halo, Everwild, Avowed i sasvim sigurno nekoliko velikih iznenađenja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano