Vijesti

Xbox je dobio punu verziju Edge browsera, može se pokrenuti i Stadia

Ako ste u Xbox Insider programu (a to možete postati skidanjem aplikacije sa Storea), onda ste dobili pristup novj nadogradnji koja donosi i novu verziju Edge browsera, identičnu onoj s Windowsa 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Edge web browser baziran na Chromiumu, osim što ćete ugodnije pretraživati internet, to ujedno znači kako iz njega možete pokrenuti i Googleovu Stadiu.

Odnosno, stvoreni su svi preduvjeti za Google Stadiu i ona se čak može pokrenuti, ali koliko smo uspjeli istražiti, Stadia igre se još uvijek ne mogu igrati budući da browser iz nekog razloga ne prepoznaje kontroler. To će, sigurni smo, Google riješiti sa svoje strane i uskoro će se na Xboxu moći streamati igre sa Stadije u njihovom punom ruhu.

I dok PlayStation 5 ni nema browser, browser na Xboxu sada podržava čak i ekstenzije, te izgleda i ponaša se skoro identično kao na PC-ju i mobitelima, ali zasad još uvijek bez podrške za tipkovnicu i miš. Kako Edge sada izgleda na Xboxu, možete vidjeti u videu Brad Samsa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano