Vijesti

Xbox je imao najbolje lansiranje svoje konzole u povijesti

Xbox Series X i S otvorili su novu generaciju konzola velikom nestašicom na policama trgovina. Baš poput PS5 igrači su prednaručili i pokupovali sve dostupne konzole, a cijene konzola na oglasnicima otišle su u nebo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki je to kontrast u odnosu na 2013. kada se Xbox One moglo najnormalnije kupiti danima nakon izlaska, a da su i same brojke odlične potvrdio je šef Xboxa na Twitteru.

Phil Spencer se zahvalio svima te potvrdio da je Microsoft u prva 24 sata prodao više konzola nego ikad, a zatim je potvrdio kako i dalje aktivno rade na dobavljanju novih konzola u prodaju.

Međutim, ako vas zanima broj prodanih konzola njega nećete saznati. Naime, Microsoft je tokom prošle generacije uslijed loše prodaje Xbox One prestao obavještavati o prodajnim brojkama, a za The Guardian je Phil Spencer potvrdio da će ostati pri tome čak i ako prodaja bude fantastična.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano