Vijesti

Xbox je potvrdio Keystone, uređaj za streamanje Game Pass igara

Da Microsoft planira poseban uređaj za streamanje igara iz oblaka, poput Stadie, šuška se već neko vrijeme. Nedavno se ime Keystone pojavilo u bazi podataka, a sada je Microsoft i službeno potvrdio njegovo postojanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša vizija za Xbox Cloud Gaming je nepokolebljiva, naš cilj je omogućiti ljudima da igraju što žele, na uređajima koje žele i gdje god žele”, poručio je glasnogovornik Microsofta Windows Centralu.

Keystone je doista kodno ime za novi uređaj. “Keystone je uređaj za streamanje igara, moći će se spojiti na bilo koji TV ili monitor bez potrebe za konzolom”, potvrdio je Microsoft. U razvoju je već nekoliko godina, međutim, nedavno je razvoj resetiran. “Donijeli smo odluku da napustimo trenutačno rješenje, svo stečeno znanje usmjerili smo na novi uređaj”, kažu.

ffa anketa

Slažete li se da je streaming budućnost igranja?

  • Ne 51%
  • Da 49%
Hvala ti 🎉

Keystone na tržište neće još neko vrijeme, a jednom kada izađe, izgledat će poput Android TV sticka ili manjeg TV boxa. Poput Stadie, trebao bi direktno biti povezan na server za kvalitetniji odziv, a ujedno će služiti i kao direktni posrednik između servera i Xbox kontrolera za uštedu dragocjenih milisekunda latencije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano