Vijesti

Xbox najavio novu veliku prezentaciju igara, prikazat će konkurenta Unchartedu i još tri velike igre

Prošlogodišnja premijerna Developer_Direct prezentacija pokazala se sjajnim formatom. Bez previše okolišanja, Microsoft je prezentirao četiri velike igre, kao iznenađenje iz vedra neba otkrio i lansirao, pokazat će se, veliki hit HiFi Rush. Ne znamo hoće li i ove godine biti iznenadnih lansiranja, ali čekaju nas četiri velike igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put uopće Bethesdin MachineGames pokazat će svoju Indiana Jones igru. Pet project Todda Howarda s potencijalom da postane Xboxov Uncharted dobit će prezentaciju od preko 10 minuta i navodno datum izlaska zakazan već za ovu godinu.

Prvi ozbiljan gameplay prikaz dobit će i Obsidianow Avowed, open world RPG po uzoru na Fallout i The Elder Scrolls, od kojeg su nam prošlog ljeta popadale vilice. Krug javljanja studija iz Xbox portfelja zaključit će Arrowhead s najiščekivanijom Xbox igrom – Hellblade 2

Za kraj, potvrđen je i prikaz igre Ara: History Untold studija Oxide, developera veterana Civilizationa koji cilja preraditi upravo taj format igranja građenja civilizacije na poteze.

Xbox Developer_Direct zakazan je za četvrtak 18. 1. u 21 sat.

Igra

Povezano