Vijesti

Xbox: Nećemo napraviti istu grešku kao PlayStation

Još samo šest dana čeka nas do velike Xbox Showcase prezentacije. Microsoft ju agresivno najavljuje na svim frontovima, a budući da znamo kako div iz Redmonda ima čitav niz naslova za pokazati, očekujemo jednu od najboljih prezentacija unatrag nekoliko godina. Ako ništa drugo, zbog jedne stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Microsoft je obećao da neće učiniti grešku koju je Sony napravio na PlayStation Showcaseu prije 2 tjedna. Barem kada su u pitanju first-party igre, Microsoft će za svaki naslov prikazati gameplay ili u najmanju ruku prikaz iz enginea. Poručio je to Xboxov šef marketinga Aaron Greenberg i tako bocnuo PlayStation i njegove fanove. Sonyjevi first-party prikazi vrvili su od CGI-a.

“Niti jedna od naših first-party igara u Showcaseu neće biti potpuni CGI. Sve će biti in-game prikazi, in-engine prikazi ili in-game prikazi kombinirani s animacijama. Svaki od naših trailera bit će jasno označen kako bi sve bilo jasno”, Greenberg je poručio na Twitteru.

Također, za razliku od PlayStationa, Xbox će se posvetiti samo igrama. Neće biti promocija filmova i tv serija. Zlobnici bi rekli – kad ih ni nemaju, ali lijepo je vidjeti isključivo fokus na igre.

Povezano