Vijesti

Xbox priprema novi IP koji bi nas trebao raspametiti

I ne, ovaj dio oko raspamećivanja nije naša pretpostavka, to su doslovne riječi ljudi iz Xboxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xboxov šef marketinga Ben Decker je odradio intervju za GamesRadar, gdje se između ostalog dotaknuo i nadolazećih igara za Xbox platforme.

“Trenutno 23 studija kroz Xbox i Bethesdu rade na novim naslovima poput Forze, Haloa, Fallouta, ali i posve novog IP-a o kojem do sada nismo pričali te bi vas trebao potpuno raspametiti. Sve te naslove planiramo isporučiti na Game Pass odmah na dan izlaska.”

O čemu se tu radi možemo samo pretpostavljati. Kako je naglašeno da se radi o potpuno novom IP-u, onda se u startu mogu prekrižiti spin-off nastavci popularnih serijala kao što su Halo ili Gears of War. Također, otpada i novi Metal Gear Solid sa Hideo Kojimom o čemu se također šuškalo, s obzirom da je to postojeća franšiza.

Xboxu trebaju novi IP-evi, ali ponajviše mu trebaju kvalitetne i snažne ekskluzive, odnosno system selleri. Halo, Gears of War ili Forza serijali su mnogima razlog kupovine Xbox konzole, no Xbox se ne može pouzdati u svega tri ili četiri jake ekskluzive. Ovu generaciju su počeli snažno, kupujući Bethesdu i mnoštvo drugih kvalitetnih studija koji će u godinama koje dolaze napraviti odlične igre.

Grade iznimno snažan Game Pass, koji svojom kvalitetnom ponudom započinje privlačiti igrače iz “protivničkih tabora”. Još poneka iznimno kvalitetna ekskluziva je sve što Xboxu treba da bude potpuno ravnopravan sa PlayStationom u polju ponude igara. I da se jednom zauvijek zaboravi uzrečica da se na Xboxu nema šta igrati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano