Vijesti

Xbox se sasvim približio ekskluzivnoj suradnji s Kojimom

Ne pamtimo količinu oprečnih informacija kao što se ovih dana vrte oko Kojime. Ako sažmemo sve o čemu smo pisali posljednjih par mjeseci stižemo do apsurda da je Kojima Productions kupio Sony i radi na Konamijevom Silent Hillu ekskluzivno za Xbox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada dosta zezancije, jer prema ozbiljnim navodima Kojima je najbliži onom posljednjem. Kako piše poznati i upućeni Jeff Grubb, Microsoft i Kojima već su potpisali pismo namjere za novu Xbox igru, a na odvjetnicima je da sada dogovore i na papir stave ostale ključne odrednice.

Game Pass igra sa snažnim cloud mogućnostima

Dogovor o suradnji rezultat je navodnih višemjesečnih pregovora, a ako je vjerovati nekim drugim glasinama, Kojima navodno radi na igri epizodnog formata koja bi trebala biti savršena za Game Pass format.

Grubb tvrdi da se radi o igri koja će koristiti značajke još jedne tehnologije koju Microsoft snažno gura posljednjih godina – igranje iz oblaka. Povezivanje igrača i serverski resursi su ono što je potrebno Kojimi, a Microsoft im to može ponuditi na razini poput vjerojatno nijedne druge kompanije. Nakon povezivanja igrača u Death Strandingu, što je Kojima osmislio ovaj put? Sigurno ponovno nešto neviđeno u igrama dosad, ali ovaj put ne na PlayStationu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano