Vijesti

Xbox Series X i S uskoro će se paliti dvostruko brže

Xbox je nastavio udarati snažan ritam po pitanju razvoja operativnog sustava i novih mogućnosti novih i starih Xbox konzola. Za razliku od sramežljivijeg Sonyja Xbox X i S dosad su dobili gomilu novih mogućnosti. Beta testeri ovih dana testiraju implementaciju Discorda, a istovremeno, mnogi to nisu ni primijetili, njihove konzole postale su brže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdila je to glavna inženjerka u Xboxu Eden Marie. “Animacija pokretanja i općenito vrijeme pokretanja ‘od nule’ na Xbox Series X i S konzolama skraćeno je u novim verzijama Insider programa”, napisala je na Twitteru. A koliko točno otkrio je PR-ovac Josh Munsee – vrijeme pokretanja je s 9 sekunda smanjeno na samo 4, zbog čega je trebalo izraditi potpuno novu animaciju kod pokretanja.

Jednom kada insajderi iztestiraju obje nove mogućnosti, one će se nadogradnjom instalirati i drugim Xbox igračima. Navodno se brže pokreće i Xbox One

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano