Vijesti

Xbox Series X izložen je u Njemačkoj – pozadina izgleda kao PC i može se jednostavno otvoriti

Po prvi put moguće je u javnosti vidjeti neku konzolu nove generacije i to je Xbox Series X. Nova najmoćnija konzola na svijetu izložena je u Saturn trgovini u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, radi se tek o prototipu zatvorenom iza pleksiglasa bez mogućnosti igranja, ali lijepo je vidjeti konzolu u koliko toliko realnom okruženju. I izgleda odlično, posebice ako ste ljubitelj minimalističkih PC kućišta kao što je to i autor ovog teksta.

Slike je na Twitter stavio Mr..Keem, a nama posebno u oko upadaju dvije stvari. Prvo spomenimo desnu stranicu konzole na koju su prigodno montirane četri nožice za horizontalno postavljanje. Izgledaju kao da se ne mogu ukloniti, što bi u vertikalnom položaju moglo ići na živce OCD-ašima.

Jednostavno otvaranje Xbox Series X-a

Osim što izgleda poput jednostavnog PC-a s tek nekoliko utora, pozadina Xbox Series X, očito je, će se moći skinuti uklanjanjem samo jednog vijka, što znatno olakšava bilo kakve popravke ili čišćenja konzole. Istovremeno će stvoriti rizik manje tehnički vičnim igračima da jednom kada otvore svoj Xbox jednim neopreznim potezom izazovu tehnički problem.

Istovremeno bismo se osvrnuli na davnu glasinu koja je spominjala mogućnost samostalne zamjene i nadogradnje komponenata novog Xboxa. Novi Xbox posložen je iznimno jednostavno, kao nijedna druga gaming konzola dosad, ali ipak nam je teško povjerovati da bi Microsoft potpuno krenuo u smjeru PC računala. Međutim, odvojiva pozadina konzole golica maštu i sasvim moguće je da Microsoft sprema nešto divlje, makar to vjerojatno neće biti nadogradnja komponenti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano