Vijesti

Xbox Series X prezentacija ide krajem mjeseca s Halo Infinite gameplayom

Već nekih 2 mjeseca je prošlo od kad je i sam Microsoft kroz nekakve sitne diskretne crtice krenuo najavljivati svoju veliku Xbox Series X prezentaciju za srpanj ove godine. Srpanj je stigao, a još nismo dobili konkretni datum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu na scenu iskače Jeff Grubb, novinar i insajder koji je posljednjih mjeseci najtočniji sa svojim izjavama, pa je između ostalog i prvi prenio točan datum održavanja PlayStation 5 prezentacije.

Sada na Twitteru javlja da će se njihova velika prezentacija održati u pretposljednjem tjednu ovog mjeseca. Dakle, od 20. do 27. 7.

Nagađa se da Microsoft priprema spektakl te bi trebao sve iznenaditi postavom jakih ekskluziva, što bi bila velika razlika u odnosu na posljednjih 6-7 godina kada je MS u potpunosti podbacio. Za Halo Infiniteom već sad ludi čitavi internet. Budući da bi trebao biti XSX launch igra definitivno će predvoditi čitavu prezentaciju, a sve više se šuška i o novom Fableu. Samo s tim parom igara Microsoft bi srušio internet. Navodno i novi veliki studio The Initiative koji bi trebao biti pandan Sonyjevom Naughty Dogu već ima spreman prikaz svoje igre. A čekaju nas i nova Forza, Psychonauts 2, novi Hellblade…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano