Vijesti

Xbox Series X tek je sada dobio sučelje u 4K rezoluciji

Na papiru ali i praksi među brojnim igrama najsnažnija gaming konzola današnjice tek će ovih dana dobiti 4K sučelje. Igrači su, naime, sve do danas kroz konzolu navigirali u nativnoj 1080p rezoluciji što se najčešće manifestiralo kroz blurane sličice igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4K sučelje na Xbox Series X stiglo je igračima/testerima u Xbox Insider programu. “Igrači koji igraju na 4K ekranima od sad mogu uživati u povećanoj rezoluciji operativnog sučelja”, navode iz Microsofta izbjegavajući zapravo potvrditi je li sučelje sada u 4K rezoluciji ili možda nekoj nižoj.

Međutim, među nekim Xbox igračima i dalje postoji bojazan kako sučelje u višoj rezoluciji ustvari zauzima RAM memoriju koja bi, po njima, bila potrebnija igrama. Oni tako zahtjevaju povratak na staru rezoluciju, ali Jason Ronald iz Xboxa potvrdio je kako na tom polju nije ništa promijenjeno, odnosno da je igrama ostala identična količina RAM-a kao i ranije. Sada još nedostaje samo HDR…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano