Vijesti

Xbox uvodi novi Game Pass, dijelite ga u četvero za 25 eura mjesečno

Nakon što je Sony predstavio novi PlayStation Plus, šuškalo se kako Microsoft priprema kontru u vidu tzv. Family plana za Game Pass, što je upravo i službeno potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xbox je na službenoj stranici najavio mogućnost dijeljenja Game Pass Ultimate pretplate za do četiri igrača unutar jedne obitelji. I to već od danas, a prvi će šerati igrači iz Irske i Kolumbije.

“Igrajte najbolje Game Pass igre s prijateljima i obitelji na konzoli, PC-ju i u oblaku”, poručuje Microsoft, a zatim objašnjava kako će se Ultimate pretplati moći dodati do četiri igrača, od kojih će svaki od njih imati jedinstven pristup benefitima pretplate.

Sada je jeftinije od PS+ Premium

Ipak, nova “obiteljska” razina pretplate neće biti identična cijenom Ultimateu, koji sada košta 15 dolara mjesečno. Igrači iz Irske i Kolumbije zasad tek mogu konvenirati sadašnji Ultimate u “novi”. Xbox mjesec dana pretplate “starog” Ultimatea pretvara u 18 dana “novog”, što znači kako bi cijena obiteljske pretplate mogla iznositi 25 dolara/eura mjesečno, odnosno 375 eura ili nešto više od 2800 kuna. Dakle, oko 700 kuna godišnje po osobi, jeftinije od PS Plus Premiuma za 875 kuna godišnje, ali i uz opasku kako se PS+ Premium može dijeliti na dvoje ako ste dovoljno snalažljivi.

Podsjećamo, Ultimate razina Game Pass pretplate nudi igranje svih dostupnih igara na PC-ju i Xboxu, pristup igrama iz EA Play pretplate te mogućnost igranja iz oblaka na svim uređajima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano