Vijesti

Xboxov RPG Avowed bit će mješavina Skyrima i Outer Worldsa

Majstori RPG-eva iz Obsidiana još prošle godine na Xbox next-gen prezentaciji predstavili su svoj novi RPG iz prvog lica Avowed. Sada su procurile i prve konkretne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori Windows Centrala otkrili su kako je Avowed u nekakvoj pre-alpha fazi i uskoro će biti dovršena prva igriva verzija. “Ako je The Outer Worlds Obsidianov pokušaj kreacije Fallout igre, onda je Avowed nesumnjivo The Elder Scrolls pokušaj”, kažu nakon pregledane dokumentacije.

Od Skyrima je Avowed preuzeo sistem borbe s dvije ruke. Odnosno, na jednu ruku će se moći postaviti o oružje, a na drugu magiju, ili kombinirati obje ruke s jednim ili dva oružja/magijom za bolji učinak.

Spin-off Pillars of Eternityja

Budući da se radi o spin-offu Iz Pillars of Eternityja, Avowed će od izometričnog RPG-a preuzeti mnoge elemente, od kojih su izvori potvrdili magije poput Jolting Toucha, Fireballa i Fetid Caressa, a moguće je da ćemo igrati s istim oružjima i njihovim poboljšanjima. Sve to s drugačijim mehanikama iz prvog lica.

Kada? Teško prije 2023. Obsidian usporedo radi na još dvije igre – survival naslovu Grounded i nastavku The Outer Worldsa. Ali sigurni smo da nas čeka veliki spektakl. Obsidian je s The Outer Worldsom dokazao da je spreman raditi velike stvari i s RPG-evima iz prvog lica.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano