Vijesti

Xuan-Yuan Sword VII dobio svoj launch trailer

Kasnim, znam. No, i ne kasnim. Kineski ARPG Xuan-Yuan Sword VII od 28.10.2020. dostupan je za PC (Steam), a 29.10.2020. je trebao biti službeni datum izlaska na PS4. Kopam evo već 2 dana i jednostavno niti jedan PS Store nema ovu igru u ponudi. Zanimljivo je što se fizička verzija može naći na ebay-u, a ove verzije imaju engleski voice-over.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što nove informacije otkrivaju jest da igra izlazi 29.10.2020. za regiju Azije (minus Japan – tko bi rekao). Zapadnjaci će svoju verziju dobiti “što prije to bude moguće”, a Xbox One verzija je još veći upitnik, te za nju nemamo službenih informacija. Sve ovo bilo je drugačije najavljeno svega nekoliko tjedana ranije.

Fizičko izdanje za PS4 očekuje se 10.12.2020. – i to u jugoistočnoj Aziji, te Japanu. Azijsjka verzija igre dobit će japanski voice-over kad igra izađe u Japanu.

Poprilično je loše odrađen ovaj prvi korak studia koji stoji iza same igre, informacije su nedorečene i izgleda da ću na kraju igru zaigrati preko Steama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano