Vijesti

Još jedno kinesko iznenađenje: Xuan-Yuan Sword VII dolazi na PS4 i PC 29. 10.

Propustili smo samo prvih 6 igara i poneki spin-off. Xuan-Yuan Sword serijal datira čak iz davne 1990., a VII konačno dolazi na naše prostore i to za PS4 i PC (Steam). Sretni datum je 29. 10. ove godine, a na Steamu već možete odigrati demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavač Justdan International izbacit će i fizičku verziju za PlayStation 4, ali samo u jugoistočnoj Aziji i Japanu 10. 12.

Što je uopće Xuan-Yuan Sword VII? Ukratko, akcijski RPG iz trećeg lica. Radnja se vrti oko Kineske povijesti i mitologije. Vi ste Taishi Zhao, smiren i pozdan mačevalac koji se igrom slučaja našao upleten u tragičnu sudbinu. Kako bi zaštitio svoju voljenu obitelj, kreće na pustolovinu kroz kaos da bi došao do istine.

Moram priznati da već neko vrijeme priželjkujem da ovo dođe i na naše konzole. Kinezi sve više dolaze do izražaja (pogledajte Black Myth: Wu Kong jednu od najimpresivnijih next-gen igara) i jedva čekam ovo zaigrati. Pogledajte trailer i procijenite sami hoće li i vas privući.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano