Vijesti

Yakuza Kiwami 2 uskoro doletava na Xbox Game Pass

Polako ali sigurno, nastavak po nastavak, Segin serijal Yakuza prestaje biti ekskluzivno vezan za sonyjeve konzole (ako izuzmemo HD verzije prva 2 nastavka za Nintendo Wii U). Zero i prvi Kiwami su već došli na Xbox One / Microsoft Store i Steam, a uskoro istu sudbinu čeka i Kiwami 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yakuza Kiwami 2 je već izašao na Steamu, a 30.7. dolazi na Microsoft Store odnosno Xbox One s time da će odmah biti u ponudi kroz Microsoftov Game Pass. Ako ga posjedujete, onda stvarno nemate izgovor da igru ne probate jer se radi o kvaliteti samo takvoj koju potvrđuje i autor ovog teksta (inače zagriženi fan).

Čini se kako SEGA polako seli Yakuza serijal seli na ostale platforme. Nadamo se da će svih 7 nastavaka doživjeti istu sudbinu jer bi stvarno bilo šteta biti zakinut za tu ogromnu epsku sagu koja se prostire kroz toliko nastavaka. Uostalom, do veljače ove godine su prebacivanjem preostalih nastavaka putem remasteriranja, zaokružili sve nastavke na PlayStation 4. Sada samo treba obaviti posao portanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano