Vijesti

Yakuza serijal bi se mogao premjestiti izvan Japana

I dok je budućnost Yakuza serijala još uvijek neizvjesna budući da se njezin kreator Toshihiro Nagoshi još uvijek premišlja hoće li napustiti SEGA-u, ostatak Ryu Ga Gotoku studija nastavlja dalje. Upramo se priprema se izlazak Lost Judgmenta, nastavak na spin-off Yakuze iz 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Lost Judgmenta Kazuki Hosokawa je u intervjuu za TheGamer potvrdio kako se razmišlja o preseljenju serijala izvan granica Japana. Želio bi neke od likova iz Yakuza univerzuma odnijeti na neke nove destinacije. Europa ili SAD i to čak prije jednog GTA 6? Sasvim moguće.

Nama je iskreno teško povjerovati da bi jedna Yakuza igra mogla izaći bez ponovne reciklaže Kamurocha, ali selidba izvan granica Japana možda bi i bila dobra budući da SEGA pokušava globalizirati ovu franšizu. Tako će Lost Judgment biti prva igra iz Yakuza franšize koja će globalno izaći u svijetu na isti dan.

Tko je jači? Kiryu ili John Wick?

To će se dogoditi već ovoga mjeseca 24. 9. kada će izaći na svim aktualnim konzolama osim Switcha. SEGA zasad ne planira dovesti Lost Judgment i na PC, ali sigurni smo kako će se i to jednom dogoditi, vjerojatno već početkom iduće godine.

Inače, iz intervjua bismo izdvojili još jednu stvar. Novinarka Jade King bocnula je Hosokawu s pitanjem tko bi pobjedio u tuči između Johna Wicka i Kazuma Kiryua. “Kiryu bi vjerojatno pobijedio budući da ga ne možete ubiti čak ni s pištoljem”, odgovorio je uz smijeh Hosokawu. S druge strane, zaključio je kako detektiv Yagami iz Judgmenta nebi imao šanse. “John Whick jako dobro barata noževima i pištoljima”, zaključio je.

Igra

Povezano