Vijesti

Yakuza spin-off Judgment dobit će nastavak: “igra kakvu nikad niste vidjeli dosad”

Naš Yakuza ekspert bio je oduševljen Judgmentom, spin-off naslovom Yakuza serijala koji je u fokus doveo novog lika, detektiva Takayuki Yagamija. Jedna od najboljih recenzija od kad je FFA Judgmentu je dodijelila visokih 90, a nas je ostavila u iščekivanju nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je nastavak sasvim izvjestan znali smo posljednjih nekoliko tjedana kroz koje je SEGA diskretno davala do znanja da će uskoro objaviti nešto. A to nešto je jučer dobilo i svoju završnu formu – nastavak imena Lost Judgment.

Kroz skoro 40 minuta prezentacije SEGA i Ryu Rya Gotoku studio najavljivali su novu Judgment igru. Lost Judgment igrat ćemo u svima nam poznatom Kamurocho te Yokohami u kojeg se po drugi put vraćamo nakon Yakuze 6. “Stvorili smo igru kakvu nikad niste vidjeli dosad”, uvjereno je izjavio njezin producent Toshihiro Nagoshi.

Da Lost Judgment ne bude brutalno ozbiljna igra kao što to priča sugerira, u Yokohami ćemo tajno pohađati srednju školu što bi trebalo stvoriti niz komičnih i za univerzum bolesno-jedinstvenih situacija. Srednja škola bit će jedna velika lokacija s posebno dizajniranim interijerima i strah nas je uopće zamisliti kakve ludorije ćemo uopće izvoditi unutra.

Kako je Kristijan naglasio u Judgment recenziji, “nije potrebno igrati Yakuze za Judgment. Nema nikakvih elemenata priče ili referenci koje se prenose tako da ste tu sigurni”, stoga ako i niste igrali neki od milijun Yakuza dajte priliku prvo Judgmentu. Radi se o igri (i igrama) koje su nešto što dosad niste igrali, jako zabavne i ako to želite – prilično zahtjevne.

Kao i prethodnika, tako će i Lost Judgment krasiti brža akcija od Yakuze serijala, a vraćaju se i detektivski elementi te istrage. Sve to od od 24. 9. ove godine na svim aktualnim konzolama osim Switcha i po prvi puta u cijelom svijetu istovremeno. Jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano