Vijesti

Za 10. rođendan Star Wars: The Old Republica stiže nova ekspanzija

Popularni MMO Star Wars: The Old Republic ove godine slavi 10. rođendan. Radi se o jednom od rijetko dugoročno uspješnih MMO-va, a koji će nas kasnije ove godine odvesti u “najmračnije i najudaljenije dijelove galaksije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legacy of the Sith ekspanzija donijet će dodatne gameplay promjene u obliku stilova borbi. Tzv. Combat Styles sistem dopustit će vam gameplay varijacije izvan okvira odabrane klase. Primjerice, kao Trooper ćete moći igrati sa snajperom, ili kao Sith Inquisitor s dva lightsabera istovremeno. Dakle, barem što se tiče borbi, moći će se izmiksati apsolutno sve. Kada smo kod Electronic Artsa, sve nas to podsjeća na najavljeni sistem za Battlefield 2042. Stiže li novi trend u igrama koji će klase općenito napraviti irelevantnima?

Kombinacije klasa, oružja, svega i svačega.

U udaljenoj i mračnoj galaksiji borit ćemo se za kontrolu nad vodenim planetom Manaanom. Dakle, ponovno nas očekuju podvodne borbe, a dovršetkom Manaan priče otključat će se nova baza za frakciju.

Legacy of the Sith odvest će nas na još jedan planet. Na Elomu se u obliku Flashpoint modea otvara nova priča s davno zaboravljenom Sithovom utvrdom. Kroz valove neprijatelja probijat ćemo se solo ili u multiplayeru.

Otvara se i nova R-4 anomalija, maksimalni level podiže se s 75 na 80, a dobit ćemo i novi Galactic Season Pass imena Shadows of the Underworld.

Sve ovo u Star Wars: The Old Republic stiže krajem godine uoči blagdana i bit će besplatno za sve igrače. Ekspanzija će pokrenuti lavinu novog sadržaja i promjena, a fokus će biti na izgledu korisničkog sučelja i poboljšavanju apsolutno svega u skladu s vremenom.

Igra