Vijesti

Za 15 dolara čak 9 PS4 igara: Stigao je novi Humble PlayStation Bundle!

Humble Bundle tematske PlayStation ponude nisu česte, ali kad se dogode, onda su atraktivne. Samo uvjetno nazvan “indie” paketom donosi nekoliko fantastičnih velikih igara koje ćete apsolutno htjeti odigrati ako ste ih propustili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svaki Humble Bundle paket, tako i ovaj stiže u tri cijenovne kategorije, od kojih ona najskuplja donosi sve prethodne.

Nema smisla nabrajati igre u nižim kategorijama, već ćemo nabrojati apsolutno sve koje ćete dobiti samo za $15. Samo zbog prve tri igre uopće ne treba razmišljati o kupovini. I ne brinite se, izračunali smo. Cijeli paket vrijedi 1731 kunu!

  • Killing Floor 2Kooperativna pucačina idealna za igranje s ekipom ovog ljeta. U više navrata smo hvalili ovu igretinu koja potencijalno nudi stotine sati igranja.
  • Shadow Warrior 2 – Još jedan odlični kooperativni FPS za igranje s ekipom u ove vruće ljetne dane.
  • The Talos Principle – Genijalna igra prepuna zagonetki iz našeg CroTeama. Čak i ako ne volite ovakav tip igara, vrhunska produkcija, priča i odlične zagonetke će vas zaokupirati na barem 10ak sati. Idealna igra za igranje u društvu.
  • Layers of Fear – Psihodelična horor avantura koja će vas zadržati na nekoliko sati
  • Wasteland 2: Director’s Cut – Sad već kultni RPG iz izometrične perspektive, must play za RPG fanove
  • Broken Age – Double Fineova point and click avantura
  • Grim Fandango Remastered – Remaster kultne avanture, obavezno štivo za svakoga tko se smatra gamerom
  • The Bard’s Tale – Remaster odličnog RPG-a iz 2005.
  • InnerSpace – Prekrasna exploring avantura

Ponuda vrijedi još 20 dana, možete je kupiti ovdje, a mrvicu bolje od nebrojenih sati gameplaya je to da vaš novac ide u dobrotvorne svrhe.

NAPOMENA: Kako je komentator dobro primjetio, ponuda vrijedi samo za američke PSN račune. Američki PSN račun napravite za par par minuta, a igre možete igrati s vlastitih profila. Ne trebate raditi novu email adresu, samo dodajte točku u postojeću. Primjerice, ako imate email: [email protected], možete upisati [email protected] adresu i sve mailove ćete dobivati kao i uvijek. Ako trebate bilo kakvu pomoć slobodno nam se javite ispod u komentaru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano