Vijesti

Za igranje PS1 i PSP klasika neće biti nužna pretplata, moći će ih se kupiti i odvojeno

Povodom objave inicijalne liste igara dostupnih u PS+ Extra i Premium pretplatama, dobili smo nekoliko dobrih potvrda u svezi klasika s prethodnih konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je inicijalna lista zabrinjavajuće mala, super zvuči informacija kako će klasični naslovi dobiti moderan tretman u vidu bolje rezolucije i fluidnijeg frame-ratea. A još bolje zvuči i potvrda kako će se klasici moći kupovati i odvojeno.

Ključna riječ: “neki”

“Neki od njih bit će dostupni i za pojedinačnu kupnju”, naglašava Sony, a za očekivati je kako će to vrijediti za većinu igara. Također, ako ste nekada ranije na prethodnim konzolama kupili te iste igre s ove liste, moći ćete ih igrati bez pretplate i bez dodatnog plaćanja, što je fer i pošteno.

Dakle, da rezimiramo. “Neki” PS1, PS2 i PSP klasici izgledat će bolje i izvodit će se bolje nego na originalnim konzolama, a “neke od njih” moći će se kupiti i zasebno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano