Vijesti

Za odgodu Cyberpunka 2077 krive su slabe PS4 i Xbox One konzole?

Ako ćemo vjerovati prilično pouzdanom gaming insideru iz Poljske, Borys Niespielaku, razlog odgode Cyberpunka 2077 su preslabe konzole s velikim naglaskom na base Xbox One.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je već duže vremena u igrivom stanju, ali igra ima ogromnih problema s performansama na PlayStationu 4 i Xbox One-u. Navodno je Microsoft tražio odgodu igre ukoliko CDPR ne uspije popraviti stanje na osnovnom Xboxu. Očito je da nisu uspjeli jer kao što znamo svi – Cyberpunk 2077 izlazi tek u rujnu ove godine.

Mnogi su logično pomislili da je bolje pričekati next-gen konzole kad je već igra odgođena, no CD Projekt Red je rekao da im next-gen verzije nisu u planu i upitno je kad će doći.

Što napraviti ako nemate dovoljno jak PC? Igrati ove kvazi PS4 i Xbox One verzije, skupljati lovu za PC ili skupljati lovu za PS5 i Xbox Series X? CD Projekt Red nije još uvijek komentirao ove glasine i vrlo vjerojatno niti neće.

Ovo ne bi bilo prvi puta da neka igra bude pomaknuta zbog slabijeg hardvera konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano