Vijesti

Za rubriku vjerovali ili ne: XIII remake će dobiti remake

Nije vam ništa jasno? Pa, XIII remake će dobiti svoj vlasiti remake. E tako. Sad je sve jasno, je li tako? Remake remakea? Da. Zašto? Jer je remake bio jako loš, pa sad sve to mora popraviti novi remake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad smo se šalili da ćemo na PS5 i XSX konzolama igrati samo rimejkove rimejka, a eto, koji mjesec kasnije, šala se pretvorila u istinu. Doduše, u ovom slučaju pozdravljamo remake remakea.

XIII remake iliti kako ne raditi remake

Originali XIII izašao je 2003. godine i pokupio je velike simpatije igrača i kritike. U to vrijeme, radilo se o jedinstvenoj kombinaciji FPS-a i predivne cel-shaded grafike. 17 godina kasnije, izašao je XIII remake koji je izgledao i radio gore od originala. Stoga i ne čudi što je XIII remake bio druga najgore ocijenjena igra 2020. godine.

Microids se ispričao svim igračima, obznanili su promjenu developera koji sad rade na remakeu remake. Obećali su popraviti sve greške verzije iz 2020. godine, a usput je najavljena i Switch verzija. Na remakeu radi francuski studio Tower Fiwe. “Studio je u potpunosti preradio igru. Od art stila, umjetne inteligencije, zvuka do mnogobrojnih tehničkih poboljšanja”, potvrdili su iz Microidsa.

Besplatna nadogradnja (remake) stiže u idućih nekoliko mjeseci, a nama se XIII Remake Remake čini kao odličan naslov za Game Pass i PS Plus.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano