Vijesti

Zahvaljujući glavnom glumcu imamo prve detalje o novom Call of Dutyju

I dok NBA zvijezde u Las Vegasu već gledaju i igraju novi Call of Duty, a mi ćemo prvi pogled na isti dobiti tek u narednim tjednima, već su krenule glasine o onom idućem Call of Dutyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Call of Duty za jesen 2024. je u razvoju kod Treyarcha (Black Ops), ima kodno ime Cerberus i sudeći po prijašnjim leakovima neće biti u modernom settingu. Sugestije idu prema Zaljevskom ratu s početka 90-ih u Kuvajtu, a otprilike u tom smjeru ide glumac koji se, očito, prerano izlajao o novom Call of Dutyju.

Glumac Luke Charles Stafford pohvalio se na Facebooku (u sada obrisanoj objavi) kako je Activision odlučio raditi glavnog lika upravo po njemu, a sve je popratio slikama iz mo-cap studija. Napisao je kako se glavni lik zove Ratcliffe

Snimka objave. Izvor: Insidergaming

Poznavatelji ratnih zbivanja brzo su prepoznali ime, odnosno prezime jednog od heroja Zaljevskog rata. Britanac Peter Ratcliffe služio je u padobranstvu preko 30 godina, a baš zbog zasluga u tom ratu nagrađen je Medaljom za istaknuto ponašanje i hrabrost. Internet je uvjeren kako će upravo prema tom vojniku Treyarch napraviti idući Call of Duty.

Igra

Povezano