Zanimljivosti

Blizzard poklanja Diablo PC hlađen ljudskom krvlju

Prilično lijepa gesta stiže nam od Blizzarda koji s Blood Harvest kampanjom i neobičnom nagradom nastoji motivirati Amerikance da doniraju krv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamošnji igrači mogu donirati krv, a zatim dokaz prijaviti na ovoj stranici, a jednom kada i ako se prikupi 666 galona krvi (2517 litara), na društvenim mrežama otvorit će se natjecanje u kojem će moći osvojiti glavnu nagradu – posebno izgrađen PC s vodenim hlađenjem “prožetim pravom ljudskom krvlju”.

U crveno-crnoj paleti boja u Diablo stilu, računalo će uključivati GeForce RTX 4090, Intel Core i9-13900K, 64GB DDR5 RAM-a i disk s 3TB M.2 SSD prostora za pohranu. Računalo je rezervirano samo za natjecatelje iz SAD-a, međutim, ostale nagrade uključuju in-game predmete u Diablu 4 i bit će dostupne igračima diljem svijeta.

In-game nagrade su Bloodpetal kolekcija oružja, Loch Raeth Maor oklop za Barbariana te Vermillion Eye Piebald mounta. U trenutku pisanja ovog teksta kampanja je već dosegnula 36% od traženih preko 2.500 litara krvi i uopće ne sumnjamo kako će dosegnuti traženi cilj.

Igra