Zanimljivosti

Kratosov glumac legendarno spustio Call of Dutyju na The Game Awardsu

Noćašnja The Game Awards ceremonija krenula je u sjajnom tonu. Prvi je na pozornicu istupio Christopher Judge, glumac koji pruža glas Kratosu u God of War igrama. Kao prošlogodišnji dobitnik nagrade za najbolju glumačku izvedbu imao je zadatak prezentirati istu svojem nasljedniku.

Judge se prethodne godine zanio za mikrofonom, pričao je osam minuta i time poremetio planove produkciji ceremonije. Nastavio je s istim i ove godine, što je produkcija odmah prepoznala pa krenula puštati glazbu koja bi ga trebala podsjetiti da skrati govor.

“Ok, ok, shvaćam, neću stajati ovdje i držati duge govore, držat ću se scenarija. Bez govora od osam minuta kao prošle godine”, rekao je Judge, pa dodao: “Ali evo zabavna činjenica! Moj govor zapravo je bio duži od ovogodišnje Call of Duty kampanje!”

Publika je shvatila burn, a dvoranom se prolomio smijeh s popratnim “uuuuuu”.

“Ah, još jedna tvrtka za koju nikada neću raditi”, zaključio je svoje izlaganje za ovu godinu, nakon čega je ustupio nagradu Neil Newbonu za za odličnu izvedbu Astariona u Baldur’s Gateu 3. Snimku pogledajte ispod.

Igra

Povezano