Zanimljivosti

Kratosov glumac legendarno spustio Call of Dutyju na The Game Awardsu

Noćašnja The Game Awards ceremonija krenula je u sjajnom tonu. Prvi je na pozornicu istupio Christopher Judge, glumac koji pruža glas Kratosu u God of War igrama. Kao prošlogodišnji dobitnik nagrade za najbolju glumačku izvedbu imao je zadatak prezentirati istu svojem nasljedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Judge se prethodne godine zanio za mikrofonom, pričao je osam minuta i time poremetio planove produkciji ceremonije. Nastavio je s istim i ove godine, što je produkcija odmah prepoznala pa krenula puštati glazbu koja bi ga trebala podsjetiti da skrati govor.

“Ok, ok, shvaćam, neću stajati ovdje i držati duge govore, držat ću se scenarija. Bez govora od osam minuta kao prošle godine”, rekao je Judge, pa dodao: “Ali evo zabavna činjenica! Moj govor zapravo je bio duži od ovogodišnje Call of Duty kampanje!”

Publika je shvatila burn, a dvoranom se prolomio smijeh s popratnim “uuuuuu”.

“Ah, još jedna tvrtka za koju nikada neću raditi”, zaključio je svoje izlaganje za ovu godinu, nakon čega je ustupio nagradu Neil Newbonu za za odličnu izvedbu Astariona u Baldur’s Gateu 3. Snimku pogledajte ispod.

Igra

Povezano