Zanimljivosti

Nindže kornjače stigle u Street Fighter 6. Treba vam 100 eura da biste otključali sve

Street Fighter 6 izašao je u lipnju i oduševio sve fanove tabačine. Oduševio je i Capcom, prvo s milijunskom prodajom, a potom i s ocjenama, budući da mu je japanski Famitsu udijelio maksimalnih 40 od 40, a zaista je rijetko toliko darežljiv (samo 4 igre u posljednjih 7 godina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada svi žele surađivati s Capcomom, a prvi crossover sa Street Fighterom 6 je onaj s Teenage Mutant Ninja Turtles, odnosno – Nindža kornjačama. Sve je krenulo jučer, a kada smo vidjeli cijene, postalo je jasno zašto Capcom nije ranije pričao o novcu. Kostimi Leonarda, Michelangela, Donatella i Rafaela koštaju 15 puta više nego alternativni kostimi regularnih fightera u igri.

Mama, želim Nindu kornjaču. Sine, imamo nindžu kornjaču kod kuće. Lijevo je Mich napravljen u standardnom kreatoru avatara, a desno je premium skin. Izvor: Reddit.

Umjesto 50 coinsa, cijena iznosi 750 za svaki. Ukupno je to 3000 coinsa, premium valute koja se kupuje stvarnim novcem. Na PS Storeu biste za kupnju toliko coinsa kombinirali paket od 2750 i 250 coinsa s cijenama od 379,99 i 37,49 virtualnih kuna. Ukupno je to 417 kuna, a preračunato iznosi 55 eura. 55 eura za četiri praktički ista skina, samo s drugom bojom pojasa.

Potom su tu i frameovi za kameru, stickeri, tauntovi, wallpaperovi, čime se ukupna vrijednost TMNT paketa podiže na 5300 coinsa i negdje na 100-ak eura. Više nego što košta čitava igra koja, podsjetimo, nije F2P već punokrvni premium naslov.

ffa anketa

Biste li platili preko 10 eura za skin u nekoj igri?

Igra