Vijesti

Započele su prijave za privatnu betu Ghostrunnera

Početkom svibnja imali smo priliku zaigrati demo nadolazeće cyberpunk igre Ghostrunner. Iako je demo bio kratko dostupan, naišao je na pozitivne kritike i ostavio je mnoge igrača željnima za još gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planirani izlazak Ghostrunnera bio je tijekom prošlog mjeseca, ali je odgođen za kraj godine. Zanimljiv odabir s obzirom da u slično vrijeme izlazi druga, očekivanija cyberpunk igra. Demo nam je pokazao kako se radi o futurističkoj avanturi iz prvog lica, čija je radnja smještena u distopijskoj budućnosti gdje su čitavi gradovi strpani u ogromne tornjeve. Tornjevima vladaju najbogatiji ljudi koji gaze siromašne, a vi u maniri pravog akcijskog junaka pokušavate ispraviti nepravdu i osloboditi potlačeno stanovništvo iz ralja bogataša. Svaka poveznica s Dreddom je slučajna.

Ako vam se svidio prvi prikaz igre, imate priliku zaigrati ju još jednom prije svih ostalih. Danas su započele prijave za privatno beta testiranje, a prijaviti se možete ovdje.  Ghostrunner stiže na PS4, PC i Xbox One krajem godine, a više informacija ćemo saznati 15. rujna za kada je razvojni studio najavio “velike novosti”.

Povezano