VijestiZanimljivosti

Zaradite preko 400 kuna po satu vrtlarenjem u Minecraftu

“Opsjednuti ste Minecraftom, ali niste toliko opsjednuti vlastitim kreativnim vještinama? Imate sve moguće blokove, ali ne znate gdje i kako ih postaviti”, upitao je potencijalne korisnike svojih usluga site specijaliziran za uređivanje dvorišta WhatShed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zatim je ponudio rješenje. Angažirajte osobu koja će urediti vaš privatni prostor u Minecraftu! Tzv. virtualni vrtlar doći će na vaš server, pomoći vam ukrasiti što želite te vas savjetovati kako najbolje posložiti svoj virtualni prostor.

Prvi susret s virtualnim vrtlarom traje jedan sat, a nakon toga se možete odlučiti angažirati na dodatni period. Ako se osjećate posebno raspoloženo za bacanje novca, svoj interes možete prijaviti ovdje.

I ne samo da možete angažirati nekog, već se možete i sami prijaviti za poziciju virtualnog vrtlara i tako ostvariti svoje životne ambicije. WhatShed od aplikanata traži odlično poznavanje Minecrafta, komunikacijske sposobnosti i kreativnu crtu, a iako nije presudno, prethodno iskustvo u pravom vrtlartstvu je dobro došlo.

I pazite sad ovo. Kompanija navodi kako će virtualni vrtlari moći zaraditi i preko 400 kuna po satu. Tisuće sati rudarenja u Minecraftu konačno bi se mogle isplatiti.

Ako virtualni vrtlari zaista postanu profesionalci, to neće biti ništa čudno. Minecraft doživljava novu mladost, od početka pandemije ponovno ruši rekorde po broju igrača, a još sredinom prošle godine prešao je magičnu brojku od čak 200 milijuna prodanih primjeraka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano