Vijesti

Zasad ništa ne ukazuje na odgodu GTA 6, kažu insajderi

Ovih dana oprečne glasine po pitanju GTA 6, kako od novinara, tako i od insajdera. Dok Kotaku piše će GTA 6 vjerojatno biti prolongiran u 2026. godinu, Mike Straw s Insider Gaminga tvrdi kako ništa ne ukazuje na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Kotaku navodi kako razvoj igre zaostaje za postavljenim ciljevima, što je potom prenio svaki ozbiljan medij, Straw kaže kako je stupio u kontakt s nekoliko izvora koji su mu potvrdili kako zasad sve ide prema rasporedu. Ideja o kašnjenju je, dodaje, “čista pretpostavka”. S njim se slaže i kolega Tom Henderson, osnivač Insider Gaminga i bez pretjerivanja najpouzdaniji insajder u industriji.

S druge strane, tradicionalno obrambeno nastrojeni internet kada je u pitanju GTA 6 optužuje Kotaku da izmišlja kontroverze gdje ih nema, a sve nebi li vratio relevantnost tom mediju kojeg ovih dana potresaju odlasci vodećih novinara. Naime, zbog lošijih rezultata, vlasnici su se odlučili fokusirati manje na novinarstvo po kojem je Kotaku nekoć bio poznat, a više na vodiče i upute za igranje igara.

Tako je GTA 6 (možda) postao žrtva medijskih prepiranja, a ako išta, svakako se radi o jednom od rijetkih serijala sa sposobnošću da doslovno uništava medije. Dok će svijet morati nekako preživjeti s manje Kotakua, GTA 6 još uvijek očekujemo u 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano