Vijesti

Zbog greške u ažuriranju, možete u sekundi dobiti platinasti trofej u Stranded Deepu

O problemima brzih i lakih platina u PS4 i PS5 igrama već smo pisali. Na Storeu postoji čitava jedna kategorija smeća, kojima je glavni cilj u što manje vremena osvojiti platinasti trofej. Tzv. trophy hunteri rado kupuju i igraju takve igre, međutim, Stranded Deep je malo drugačiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj popularni morski survival je prava igra s razrađenim gameplay mehanikama i relativno visokom produkcijom. Međutim, greška u posljednjem ažuriranju gurnula je ovaj naslov u kategoriju lakih platina, na što ukazuje inflacija trofeja na stranicama koje prate trofeje.

Kako do lagane platine u Stranded Deepu? Dovoljno je samo pridružiti se igraču koji je već otključao platinu i to je to. Trofej će se automatski dodati na vaš PSN račun. Na stranicama poput PSNProfiles nastala je prava pomama, svi žele platinu, a ako je želite i vi, javite se tamo ili ovdje u komentarima i netko će vam sigurno pomoći.

Stvar sa Stranded Deepom je tim bolja što je trenutno djelom PS+ Extre, a bio je i na običnom PS+, stoga ga vjerojatno posjedujete na ovaj ili onaj način. A osim platine, radi se o sjajnom survival naslovu, taman za ove vruće ljetne dane, koji će vas, ako je to vaš đir, okupati s desetinama sati gameplaya, a stvar je tim bolja ako imate s kim igrati.

Povezano