Vijesti

Zbog kašnjenja eura na PlayStation Store, Sony hrvatskim igračima poklanja PS+ i druge pretplate

Ako posjedujete neku od pretplata koje uskoro ističu, poput PlayStation Plusa ili EA Playa, od PlayStationa ste možda primili email isprike i znak zahvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da još uvijek ne radi sistem naplate putem kartica na domaćem PlayStation Storeu, PlayStation javlja da pretplata neće biti produžena, ali zato će vam možda pokloniti produljenje o njihovom trošku. Našeg forumaša @Prayer PlayStation je tako razveselio produljenjem EA Playa na dodatnih 12 mjeseci.

Nakon isteka dodatnih besplatnih 12 mjeseci, usluga će se nastaviti produživati po zadanom načinu plaćanja, piše u emailu. I drugi forumaši javljaju slično, ali za PlayStation Plus. Jedan čitatelj (hvala Gorane) javlja da mu je PlayStation Plus produžen za jedan mjesec te će se nastaviti produživati besplatno sve do implementacije eura na PS Store.

U komentarima nam pišite je li PlayStation iznenadio i vas poklonom jednog ili više mjeseci neke pretplate. Inače, kontaktirali smo PlayStation Hrvatsku ne bismo li dobili neposrednije i točnije informacije u vezi implementacije eura na PS Store te okvirnih rokova, ali odgovor još nismo zaprimili.

Povezano