Vijesti

Žena koja je napravila razdor među igračima, zvijezda je novog The Last of Us 2 trailera

Nismo pogriješili mjesec ili godinu. The Last of Us Part II izašao je 19.6., a Naughty Dog je danas izbacio novi trailer koji u fokus ne stavlja Ellie ili Joela. Ne, u fokusu je žena zbog kojeg su me nazivali “prodanom dušom”, zbog koje sam dobio upite “koliko mi je Sony platio za recenziju” i sl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da pričam o – Abby. Osobi koja je kao nikada do tada pa i sada ako to želite – podjelila igraći puk. Kao što sam napisao u recenziji “da svaka medalja ima dvije strane”, tako nam i trailer priča priču Abby koja je *biiiiip* razljutila igraći svijet.

Trailer je vrhunski režiran i pokazuje još jednom da je igra s tehničke strane pravo čudo. Jedva čekamo vidjeti PS5 nadogradnju za igru.

*NE GLEDAJTE TRAILER AKO NISTE ZAVRŠILI IGRU*

Koliko su igrači podijeljeni oko Abby i ove igre, možda najbolje pokazuje omjer lajkova i dislajkova.

Dopustite mi da budem sebičan i glasno kažem da se nadam da će The Last of Us Part II osvojiti nagradu za igru godine jer to definitivno zaslužuje. No prve prognoze kažu da je favorit za igru godine – Ghost of Tsushima. Lektorica je rekla da ne smijem u tekst stavljati emotikone, pa neću. No jedan poop bi baš lijepo sjeo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano