Vijesti

Žena po prvi put glavni lik u GTA. Jason i Lucia su Rockstarov “Bonnie i Clyde”

Prvi GTA 6 trailer otkrio je novu staru lokaciju – Vice City i okolicu koja tvori saveznu državu Leonida. Novi je i par protagonista, a to su po prvi put žena, latino Amerikanka Lucia te Jason čije se ime ne spominje u traileru, ali ga znamo iz ranijih leakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucia i Jason djeluju kao romantični par. Trailer otvara upravo s Luciom, koja odjevena u zatvorsku uniformu priča sa socijalnom radnicom. Na upit zna li što radi u zatvoru, Lucia opušteno odgovara: “valjda loša sreća…”. Lucia ne djeluje kao netko tko žali zbog postupaka koji su je pospremili iza rešetaka, na što svakako ukazuju kasniji kadrovi u traileru.

Lucia i Jason djeluju kao par koji ima problema s međusobnim povjerenjem.

“Jedini način da prođemo kroz ovo je da se držimo zajedno. Da budemo tim”, progovori Lucia, prije nego što na krevetu upita Jasona ima li povjerenja, na što ovaj potvrdno odgovori. Nejasno je radi li se o flashbackovima ili o scenama nakon Luciinog eventualnog izlaska iz zatvora.

Trailer završava s početkom – s početkom oružane pljačke, a mi jedva čekamo saznati što je Rockstar naumio sa svojim “Bonnie i Clydeom” i što ih sve muči. Više u nekom drugom prikazu, a GTA 6 igramo 2025. godine.

Igra

Povezano