Vijesti

Zona je čudna i opasna u novom prikazu Stalkera 2

Što se tiče Stalkera 2, naš Goran (OverhypedG) igrao ga je na Gamescomu te ima jednu dobru i jednu lošiju vijest. Dobra vijest je da se gameplay doima zabavnim, a loša vijest je da je tehnički u prilično lošem, grubom stanju. Dobra vijest nastavno na lošu je ta da je Stalker 2 odgođen za iduću godinu, pa će biti više vremena za peglanje, a dok čekamo, dobili smo novi trailer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prikazu pod imenom Bolts & Bullets, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ukazuje na čudne anomalije u Zoni, neprijatelje koji variraju od ljudi, preko divljih životinja do ružnih mutanata, a već spomenute anomalije opasne su u toliko što vas mogu doslovno rastrgati.

Možete vidjeti i to da u Zoni nisu svi neprijatelji. Neku su i prijateljski nastrojeni, ili samo glume da su takvi, a protiv njih i svih drugih opasnosti možete iskoristiti preko 30 različitih oružja i oruđa. Prema najnovijim informacijama, Stalker 2 bismo trebali zaigrati negdje u prvoj četvrtini iduće godine na PC-ju i XSX/S, a od prvog dana bit će dostupan na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano