VijestiZanimljivosti

Zvijezda Manchester Uniteda stiže neispavan na trening, PlayStation mu dao koristan savjet

Mason Greenwood je nova mlada svjetska nogometna zvijezda, a sasvim je jasno zašto je to tako. U svojoj prvoj pravoj sezoni u Manchester Unitedu već je postigao 18 golova, a tek mu je 18 godina. Jučer je ponovno spasio United i to pogotkom koji im je osigurao bod protiv West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice ga je nahvalio menadžer Ole Gunnar Solskjaer, te je općenito hvalio njegovu sposobnost snalaženja u tijesnim situacijama i osjećajem koji ima s udarcima prema golu. Nekoliko njih dosta dobro je ipak obranila suparnička ekipa. A zatim ga je bocnuo: “znate kada se Mason dobro naspavao, a kada je do kasno igrao PlayStation”, pa nastavio “vidi se to dobro na treningu kad ne puca tako dobro!”

Citat se proširio na Twitteru, a zatim i do engleske podružnice PlayStationa odakle je Masonu Greenwoodu stigao najbolji savjet koji je dobio čitavu sezonu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano