Zanimljivosti

Messi, Neymar i Pogba dobili su vlastiti trailer za Modern Warfare 2 i Warzone 2.0

“Pojačajte roster ultimativnim hat-trickom”, Activision vas poziva da kupite najpopularniji trojac koji je ikad zakoračio na ratne mape Call of Dutyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je jučer padao na i najmanji kontakt srpskih nogometaša, ali u Call of Dutyju ne boji se ni kiše metaka strojnice Blackhawk helikoptera. Pogba lijepi Semtex te iskače iz aviona poput Drakea u Unchartedu 3, a za Messija ćemo napisati samo da je bolje prošao nego protiv Saudijske Arabije.

S Operator Bundleovima svo trojice možete zaigrati u Modern Warfareu 2 i Warzoneu 2.0 u zamjenu za 2400 (x3) Call of Duty bodova (oko 20 eura), a kako se šuška, ovo nije jedini način na koji će Activision pokušati zaraditi tokom Svjetskog prvenstva. Navodno su u pripremi mapa i mod koji podsjećaju na nešto poput Rocket Leaguea.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra