Zanimljivosti

Ovo piše na Xbox kutiji Modern Warfarea 2: Najprodavaniji na PlayStationu

Kanađani koji su ovih dana kupili fizičko izdanje Call of Duty: Modern Warfarea 2 za Xbox svjedoče zanimljivoj poruci na poleđini kutije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno za koju konzolu kupite novi Call of Duty, Activision vam poručuje kako je CoD najprodavanija franšiza na toj platformi, što je apsolutno točno. Ali, iz nekog razloga, na Xbox kutiji stoji poruka kako je Call of Duty najprodavaniji na PlayStationu. U Kanadi, gdje pakiranje mora prikazivati tekst i na engleskom i na francuskom, Activision je zaboravio prevesti francusku liniju teksta s PlayStation izdanja Modern Warfarea 2.

Kako bilo, što god pisalo na kutiji, Activision je napravio još jednu veliku grešku kod fizičkog izdanja. Odnosno, on je neće priznati kao grešku, pa nazovimo to samo jako lošom odlukom. Naime, na diskove je snimljeno samo 70 megabajta igre koji služe kao installer za preuzimanje njezinog ostatka. Dakle, preuzimat ćete desetke gigabajta, kao da ste kupili digitalnu igru.

Stoga, ako biste fizičko izdanje kupili samo zato što imate spor internet, taj komoditet vam s Modern Warfareom 2 neće upaliti.

Igra

Povezano