Diskusije

Može li Battlefield ikad više konkurirati Call of Dutyju?

I dok EA još uvijek nije ugasio aparate koji održavaju totalni podbačaj u obliku Battlefielda 2042 na životu, dojma smo da je Activision iskoristio priliku te s Modern Warfareom 2 napravio dodatni odmak od konkurenta koji je to još samo na papiru.

Proteklo vikend druženje s betom za Modern Warfare 2 okupilo je milijune igrača na serverima budućeg vladara tržišta FPS igara. Osim što je MW2, kako se zasad čini, jako dobar Call of Duty, bit će i jako dobar, nazovimo ga tako – Battlefield, budući da će se Ground War mod ove godine totalno približiti klasičnom Battlefieldu.

I dok Activision grabi velikim koracima naprijed, EA obećava nove vizije, rekonstrukcije, vidi priliku u Activisionovom transferu neograničeno bogatom Microsoftu… Sve to dok su fanovi, koji su se nekad brojali u milijunima, sada već u posljednjoj, petoj fazi tugovanja za nečim voljenim – u fazi prihvaćanja i letargije.

Može li Battlefield ikada više konkurirati Call of Dutyju? Je li vas uopće briga? Pišite ispod i odgovorite u našoj anketi.

ffa anketa

Može li Battlefield ikad više konkurirati Call of Dutyju?

Igra

Povezano