Vijesti

Šef Electronic Artsa u Microsoftovoj kupnji Activisiona vidi veliku priliku za Battlefield serijal

Zlobnici će reći da je Battlefield serijal mrtav. Mlaka petica i hladni 2042 fanove su ostavili preko 5 godina bez dobrog Battlefielda, međutim, ako pitate čelnike EA, veliki povratak je izvjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim interne rekonstrukcije u kontekstu povratka kampanje te novu viziju u skladu s novim vodstvom franšize, izvršni direktor Electronic Artsa Andrew Wilson smatra kako će Battlefieldu na ruku ići i Microsoftova kupovina Activision Blizzarda.

Na događaju investicijske banke Goldman Sachs, Wilson kaže da će multiplatform narav mogla izdvojiti Battlefield od Call of Dutyja koji će u nekom trenutku postati Xbox konzolaška ekskluziva, prenosi Gamespot. Čak ako Call of Duty ne izostane s PlayStationa, Battlefieldu na ruku ide opća neizvjesnost oko čitave situacije, smatra Wilson.

ffa anketa

Može li Battlefield ikad više konkurirati Call of Dutyju?

“Mislim da imamo sjajnu priliku”, zaključuje čelnik EA dok traje velika trgovinska borba Sonyja i Microsofta. Sony se, naime, žestoko protivi Microsoftovoj akviziciji Activision Blizzarda. Tvrdi da se akvzicijom narušava tržišno natjecanje, s čime se zasad slažu i regulatorna tijela nekih država.

Međutim, prije svega EA, DICE i novi studiji uključeni u njegov razvoj konačno moraju napraviti dobar Battlefield naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano