Gaming kulturaKreatoriOdobreno

Finalni Fantazisti slave 2 godine s nagradnjačom!

Podkast našeg dežurnog profesora recenzenta slavi dvije godine postojanja! Proslavite skupa s nama u revijalnom tonu sa slavljeničkom epizodom, ali i sa jednom finom nagradnom igrom.

Dijelimo kod za domaći naslov The Hand of Merlin zagrebačkog studija Room-C Games, RPG na poteze klasičnog kova gdje legende kralja Artura se susreću sa znanstvenofantastičnim hororom. Sve što trebate napraviti je komentirati na ovaj članak i odgovoriti na pitanje: Koju temu želite vidjeti u budućim Fantazistima? Dobitnika izvlačimo na sljedećem Game Clubu!

Fantazisti su na internetskoj sceni već dvije godine s malom ali snažnom ekipom voditelja i slušatelja. Pridružite se snimanju nove epizode svakog petka u 21:00 na Twitchu ili pratite podcast na nekom od dostupnih medijskih kanala: SpotifyYouTubeApple Podcasts ili Anchor.

Svaki kast uključuje uvodnu rubriku Što smo igrali, posebnu rubriku Laku noć, a svakih mjesec dana vodimo Game Club gdje komentiramo izglasanu igru u većem broju. Nova odabrana igra je kultni horor klasik Rule of Rose. Pridružite se Game Club raspravama na Discordu pa svratite na kast!

Povezano