FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (17.8.-23.8.2020.)

Ljubitelji souls igara dobivaju novu poslasticu – Mortal Shell; u nadi da će igra ipak biti solidan klon ili možda neko novo iskustvo. Ostali će možda uživati u Microsoft Flight Simulatoru, igri u kojoj možete preletiti cijeli planet i uživati u detaljima i petabajtima podataka. Ako pak ni ovo nije za vas, onda je ovaj tjedan još samo jedan radni tjedan gdje možete skupljati trofeje i postignuća na poslu. Nema gore, znam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Microsoft Flight Simulator

Hoće li moj PC to pokrenuti? Hoću imati dovoljno mjesta na HDD-u? Hoću li uopće ovo igrati, što je to… Samo su neka pitanja koja dolaze sama od sebe za igru na 10 diskova, najljepšom grafikom i cijelim planetom. Ovo je open-world igra, a ne ove što smo ih do sada imali prilike igrati.

DATUM IZLASKA:

18.8.2020.

PLATFORME:

PC

Mortal Shell

Jedina igra koja me zanima. Znam da većina tako ne misli, a novi souls klon samo je još jedan “mnjeh” mnogima. Igra zanimljive mehanike gdje postajete “tvrdi” dok vas udaraju zvuči obečavajuće, a depresija i tmurnost može samo biti plus koji će vas uvući u ovaj odvratni svijet. I čak nije po punoj cijeni…

DATUM IZLASKA:

18.8.2020.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Pathfinder: Kingmaker

Izometrični RPG ruskog studija imena Owlcat Games izlazi za konzole. Igra je bila kickstarter projekt i već je dostupna za Microsoft Windows, macOS i Linux od 25.9.2018. Iako nije svojevrsni masterpiece, mislim da će naći svoju publiku.

DATUM IZLASKA:

18.8.2020.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One

Battletoads

Novi Rareov projekt, ovog puta pod okriljem Microsofta izbacuje nove žabe. I to borbene. 26 godina prošlo je od kada je Nintendo podario svoje žabe, a nova igra žaba pokušati će vratiti staru slavu. Žabe su opet in.

DATUM IZLASKA:

20.8.2020.

PLATFORME:

Xbox One, PC

New Super Lucky’s Tale

Lisičasti platformer napokon je došao do naših omiljenih konzola. Za PS možete naći i fizičku kopiju, a za Xbox samo digitalnu verziju. Valja li igra lako možete provjeriti jer je ova verzija već izašla na Switchu.

DATUM IZLASKA:

21.8.2020.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One

PGA Tour 2K21

Ne znam točnu za koju generaciju rade ovu igru, ali znam da među nama ima golfera. Hard pass za mene, a vi sami ocijenite vrijedi li ovo novaca. Nadam se samo da ima mikrotransakcija, palice se neće same kupiti.

DATUM IZLASKA:

21.8.2020.

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia, PC

Ostatak repertoara:

  • Rogue Legacy 2 (PC) – 18.8.2020.
  • Griefhelm (PC) – 20.8.2020.
  • Pastel: Blind Karma (PC) – 20.8.2020.
  • Aokana – Four Rhythms Across the Blue (PlayStation 4, Switch) – 21.8.2020.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra