FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (2.3. – 8.3.)

Vidim ovaj tjedan kao odmor od života i kao zadnju pripremu prije novog Nioha. Uskoro kreće lavina AAA naslova tako da se dobro pripremite i napunite baterije, joysticke i vježbajte igrati po 12h u komadu – vjerujte mi trebat će vam. Slabašan tjedan, zapravo je možda samo The Divion ekspanzija zanimljiva široj masi, a i Pokemoni nisu za baciti. Granblue je samo za Amerikance, no uz USA account može biti vaš, barem to danas nije teško izvesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Granblue Fantasy Versus

Amerikanci će se moći igrati od 3.3. Igru izdaje Xseed Games. Radi se o klasičnoj anime tučnjavi baziranoj na Granblue Fantasy naslovu. Za mnoge je ovo pass, ali svi mi ljubitelji dobrog JRPG-a budnim okom pratimo razvoj situacije, jer već 27.3. izlazi za nas EU naciju.

DATUM IZLASKA:

3.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4

The Division 2 – Warlords of New York

U utorak 3.3. izlazi ogromna ekspanzija za The Division 2 koja donosi sasvim novi dio New Yorka, nove neprijatelje, oružja, novi sustav geara i loota, novu vrstu neprijatelja, battle pass, sezone i tko zna što još ne. Za sve one kojima ni prvih 1000 sati nije bilo dovoljno.

DATUM IZLASKA:

3.3.2020

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX je remake igre iz 2005-e (Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team i Red Rescue Team). Ovo je prvi remake neke Pokemon igre a da pritom ne mislimo na “main” naslov. Pokemoni su turbo popularni, tako da ovo uopće nije čudno. Ova verzija igre osim što nudi dorađeni art stil, donosi i neke nove stvari poput mega evolucije, auto-save i auto-mode funkcionalnosti.

DATUM IZLASKA:

6.3.2020

PLATFORME:

Switch

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Murder by Numbers (Switch, PC) – 6.3.2020
  • Yes, Your Grace (PC) – 6.3.2020

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra