FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (30.3. – 5.4.)

Ne moramo se lagati, ovaj tjedan vruća roba je RE3 Remake. Da nisam prešao 3 puta Personu 5, ta titula išla bi Royal Editionu Persone koja također dolazi u ovom periodu.

RE3 sigurno je kraća igra, no vjerujem da će biti pređena nebrojeno puta, u tome je njezina čar. Ostatak tjedna nije pretežito zanimljiv, ali uz ovakva 2 naslova niti ne treba biti. Podsjetimo se, FF7 Remake već je pred nama jedan tjedan poslije. Uživajte.

Persona 5 Royal

Osobno, Persona 5 mi je igra generacije. Nisam igrao dugo JRPG koji me uvukao pričom i artworkom toliko duboko da me ni Chuck Norris ne bi iskopao. Riječ je o herojima koji spašavaju svijet kroz palače koje su odraz crnih misli zločestih momaka, a sve se dešava u školi i naokolo. Zvuči užasno, mnogima i bude bilo, no ova igra odiše posebnom energijom i uz Persone koje su uz vas u dobru i zlu, podiže ovaj turn-based RPG visoko u najmanju ruku. Uz potpuno novi chapter i novog igrivog lika, 100+h dobiva jednu novu dimenziju. Ako niste igrali, a volite žanr, nemojte ni pričati prijateljima da niste odigrali.

DATUM IZLASKA:

31.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4

The Complex

Natjerali su me da igram jednu divnu igru zvanu The Bunker. Nisam prežalio ta najgora 2h svog života. Novi uradak ujedno je i novi interaktivni film, a radi se o istom developeru. Vjerujem da je ovo meta trophy huntera i onih koji ponekad žele samo klikat dok “igraju”.

DATUM IZLASKA:

31.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

Resident Evil 3

Kad se sjetim da smo 99′ dobili prvi puta RE3, zapitam se koliko zapravo imam godina. Capcom je odlučio uslišiti želje mnogih nostalgičara i izbaciti svoje najbolje naslove horor žanra u potpunom novom ruhu. RE3 izgleda maestralno. U to se još uvijek možete uvjeriti i sami, jer demo je dostupan na PSN-u.

DATUM IZLASKA:

3.4.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, PC

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Totally Reliable Delivery Service (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 1.4.2020
  • Aeolis Tournament (Switch, PC) – 3.4.2020
  • HyperParasite (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 3.4.2020
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close