FFA Focus

Rezime Konamijeve Silent Hill prezentacije s 4 nove igre i filmom. Kako ocjenjujete prezentaciju?

Nakon godina letargije kultnog japanskog izdavača, najbolje što se moglo dogoditi čitavoj gaming industriji je uskrsnuće Resident Evila. On je motivirao Konami da konačno ponovno krene raditi nove igre, a rezultat toga je noćašnja Transmission prezentacija koja je izrodila čak 4 Silent Hill igre i jedan film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, nijednu od njih ne potpisuje sam Konami, ali zato je okupljena respektabilna postava studija od kojih bi moglo biti nešto.

Remake Silent Hilla 2

Daleko najveći dosad otkriveni Silent Hill projekt je remake dvojke. Na njemu radi poljski Bloober Team, a asistiraju veterani serijala dizajner Masahiro Ito te kompozitor Akiro Yamaoko.

Silent Hill: Ascension

Silent Hill: Ascension bit će interaktivan serijal u kojem će grupe igrača/gledatelja donositi odluke i usmjeravati priču. Razvidno je to iz prvog trailera, koji ipak ne otkriva previše detalja. Osim da izlazi u 2023. te da će “biti dostupan 24/7”. Jako nas zanima kako će se ovo igrati u praksi.

Silent Hill: Townfall

Iz kratkog teaser trailera zapravo nije jasno što će točno biti Townfall. Na njemu radi škotski studio NoCode kojeg poznamo po naslovima Stories Untold i Observation. Više detalja otkrit će negdje iduće godine.

Silent Hill F

Resident Evil F potpisuje cijenjeni japanski pisac Ryūkishi07 poznat po vizualnim novelama koje se bave misterijima ubojstava te psihološkim i nadnaravnim hororom. Smješten je u “prekrasan, ali zastrašujući” Japan 1960., a više ćemo saznati dogodine.

Return to Silent Hill film

Tvorci originalnog Silent Hill filma iz 2006. za 2023. pripremaju Return to Silent Hill. Christophe Gans i Victor Hadida temelje ga na Silent Hillu 2, zasad nismo dobili konkretnije informacije, a teaser trailer ne otkriva ništa.

ffa anketa

Kako biste ocijenili Silent Hill Transmission prezentaciju?

  • Dobra 50%
  • Odlična 37%
  • Loša 13%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra