FFA Focus

Ove su igre koje dolaze u posljednjem mjesecu 2021. godine. Što planirate odigrati?

Još jučer kao da sam pisao o igrama koje dolaze u prvom mjesecu 2021., a eto nas polako već na zalasku godine koja je za mnoge jedna od najslabijih u posljednjih nekoliko godina. No, teško je reći da nismo imali odličnih igara ove godine jer imalo se što itekako igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest je da će 2022. godina biti još puno bolja, ali i 12. mjesec donosi par mogućih skrivenih dijamanata u torbi.

Solar Ash

Predivni 3D open world platformer koji nas je oduševio prikazom na PlayStation konferenciji početkom godine. Igra koja ima ogroman potencijal i nekako se nadamo da ćemo dobiti veliko iznenađenje. Jesmo rekli da izgleda predivno? Jesmo.

DATUM IZLASKA:

2.12.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5

Chorus

Chorus nam se čini kao potencijalno iznenađenje za sve ljubitelje žanra svemirskih borbi i istraživanja. Ovakav tip igara nemamo priliku igrati često, a Chorus u žanr donosi neke jedinstvene elemente koje do sada nismo vidjeli. Deep Silver obećava da ćemo biti zadovoljni i pričom koja će nas odvesti na mnogobrojne lokacije diljem galaksije.

DATUM IZLASKA:

3. 12.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia

Final Fantasy 14: Endwalker

Velika ekspanzija koja je trebala izaći prošli mjesec dolazi za koji dan i čini se da ovaj puta nema odgode. FFXIV je jedna od najpopularnijih MMO igara na tržištu, a Endwalker je ekspanzija u kojoj ćemo sigurno “izgubiti” na desetke i desetke sati. FFXIV je inače možda najbolji primjer igre koja je prošla sve od početnog blata, pa sve do zlata.

DATUM IZLASKA:

7. 12.

PLATFORME:

PS4, PS5, PC, Mac

Halo Infinite

Multiplayer igre je vani već neko vrijeme, a dojmovi su većinom pozitivni osim napredovanja i otključavanja battle passa što se može korigirati. Kampanja izlazi 8. 12. i čini se kako ćemo nakon dugo, dugo godina dobiti pravi Halo. Jedva čekamo.

DATUM IZLASKA:

8. 12.

PLATFORME:

PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Wytchwood

Potencijalno još jedna zanimljiva indie igra prekrasnog grafičkog stila i toplih tonova koji prevladavaju u ovoj avanturi smještenoj u bajkoviti svijet inspiriran djelima braće Grimm.

DATUM IZLASKA:

9. 12.

PLATFORME:

PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

Syberia: The World Before

Benoit Sokal ponovno vraća za mnoge omiljenu p’n’c avanturu koja zasad dolazi samo na PC, no vjerujemo da će izaći i verzija za konzole. Nova Syberia stavlja nas u ulogu mlade pijanistice Dane Roze, a zanimljivo je da će se radnja odvijati u prošlosti, ali u budućnosti Europe koju su okupirale njemački vojnici.

DATUM IZLASKA:

10. 12.

PLATFORME:

PC

Shovel Knight Pocket Dungeon

Shovel Knight igre su prisutne na tržištu već neko vrijeme i imaju svoju specifičnu publiku, a ako vam se spoj roguelite dungeon igara i puzzle igara čini zanimljiv, možda je ovo igra za vas.

DATUM IZLASKA:

13. 12.

PLATFORME:

PS4, Switch, PC

The Gunk

Ekskluzivno na Xbox konzole, PC i naravno Game Pass dolazi jedna jako zanimljiva akcijska avantura iz trećeg lica koja podsjeća pomalo na Luigi Mansion i Zeldu. Barem tako kaže ekipa koja je imala priliku odigrati igru nekoliko sati. U svakom slučaju ako imate Game Pass, isprobajte igru jednom kada izađe.

DATUM IZLASKA:

16. 12.

PLATFORME:

Xbox One, Xbox Series X/S

Nintendo Switch će opet dobiti nekoliko igara koje su puno ranije izašle na ostale platforme, a mnogima će biti jako bitno što i Among Us dolazi 14. 12. na PlayStation platforme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra