FFA Focus

Pred nama je bogati igrama 11. mjesec. Što planirate odigrati?

Rekli bi naši stari da je nekada bilo sve bolje. Ja bih rekao da je 11. mjesec znao biti i bogatiji nego što je to ovaj, ali teško da je mjesec loš kad u razmaku od par dana dolaze novi CoD, Battlefield i Forza Horizon. Mjesec će svakako obilježiti i remaster GTA trilogije koji će se prodavati kao burek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mobile Suit Gundam: Battle Operation Code Fairy

Gundam je dugovječni serijal koji ima veliku vojsku fanova u Japanu. Ako ste i vi jedan od ljubitelja serijala, Bandai Namco pripremio je novi nastavak letećih robota koji nisu medvjedići. Samo za fanove.

DATUM IZLASKA:

4.11.

PLATFORME:

PS4, PS5

Call of Duty: Vanguard

Novi Call of Duty vraća nas u razdoblje Drugog svjetskog rata i donosi pun paket – kampanju, multiplayer, zombije i naravno Warzone. Ekipa koja igra samo Warzone, pričekat će do 6. 12. kada dolazi nova mapa u Warzone.

DATUM IZLASKA:

5.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Forza Horizon 5

Najbolja open world arkadna vožnja seli u Meksiko i izgleda bolje nego ikada. Nema se što više reći osim da je ovo must buy i vrlo vjerojatno jedna od najboljih igara godine.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, Xbox One, Xbox Series X/S

Football Manager 2022

Najbolji nogometni manager i ove godine dolazi samo na PC i Xbox konzole. Posebno će se razveseliti Game Pass vlasnici jer FM 2022 dolazi na Game Pass.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, Xbox One, XSX, XSS

Jurassic World Evolution 2

Igra u kojoj gradite i vodite vlastiti Jurassic Park. Najlakše je ako ovu igru zamislite kao Sim City u Jurassic Park svijetu. Nastavak donosi još više dubine i mikromenadžmenta.

DATUM IZLASKA:

9.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Znate već sve. GTA 3, GTA San Andreas i GTA Vice City u jednoj kolekciji koja donosi poboljšane kontrole i prilično drugačije vizuale koji više vuku na pomalo cartoonish grafiku. Naravno, očekujte 4K rezoluciju i minimalno 60FPS-a.

DATUM IZLASKA:

11.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Shin Megami Tensei V

Još jedna igra samo za ljubitelje serijala kojih ima i na našem forumu. Ako niste upoznati sa serijalom, sve što trebate znati je da se radi o priličnom jedinstvenom JRPG-u koji nije za svakoga, ali ekipa iz Atlusa stvorila je zavidan broj vjernih pratitelja.

DATUM IZLASKA:

12.11.

PLATFORME:

Switch

Sherlock Holmes Chapter One

Za sve ljubitelje lika i djela najpoznatijeg svjetskog detektiva. Naravno da se i ovdje radi o avanturi s glavnim fokusom na zagonetke.

DATUM IZLASKA:

16.11.

PLATFORME:

PC, PS5, Xbox Series X/S

Bloodrayne: Revamped, Bloodrayne 2: Revamped

Ako ste voljeli originalne Bloodrayne igre, dobra vijest je da stižu remasteri prvog i drugog dijela. Loša vijest je da remaster izgleda prilično loše. Osim naše vampirice koja je dodatno napumpala sise i usne.

DATUM IZLASKA:

18.11.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, Switch

Battlefield 2042

Betu smo igrali uzduž i poprijeko, a mišljenja igrača su debelo podijeljena. Nekima je BF 2042 odličan, neki su otkazali svoje prednarudžbe, a mi ćemo za ukupni dojam ipak pričekati finalnu verziju jer još nismo zaigrali Hazard Zone i Portal.

DATUM IZLASKA:

19.11.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Teško nam je reći da je u pitanju nova Pokemon igra jer ovdje je riječ o remakeu DS verzije, ali ako volite Pokemone i imate Switch, očekujte još jednu dobru igru iz svijeta Pokemona. Nintendo je izgleda odlučio sve dobre stare igre prebaciti na Switch, a mi jedva čekamo novu i originalnu Pokemon igru.

DATUM IZLASKA:

19.11.

PLATFORME:

Switch

Farming Simulator 22

Focus Interactive otkrio je kako ćemo u Farming Simulatoru 22 moći nasađivati vinograde i plantaže maslina, proizvoditi vino i maslinovo ulje… S novim nasadima stiže i nova oprema, a svaki pravi Zagorec sigurno će se željeti počastiti Holland Brauduom 9070L – beračem grožđa.

DATUM IZLASKA:

22.11.

PLATFORME:

PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Final Fantasy XIV: Endwalker

FFXIV je jedna od najpopularnijih MMO igara na tržištu, a 23.11. dolazi ogromna Endwalker ekspanzija u kojoj ćemo sigurno “izgubiti” na desetke i desetke sati. FFXIV je inače možda najbolji primjer igre koja je prošla sve od početnog blata, pa sve do zlata.

DATUM IZLASKA:

23.11.

PLATFORME:

PS4, PS5, PC, Mac

Beyond a Steel Sky

Nastavak legendarne p’n’c avanture konačno dolazi na konzole. Kreatori igre su dobra poznata ekipa Revolution Softwarea koji su zaslužni za Broken Sword serijal i legendarni In Cold Blood.

DATUM IZLASKA:

26.6. PC, a 30.11. sve moguće konzole

PLATFORME:

PS4, PS5, Xbox One, XSX, XSS, Switch, PC,

Što planirate kupiti i odigrati?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra