FFA Focus

Ovo su igre koje dolaze u nikad lošijem trećem mjesecu. Što planirate odigrati?

Ožujak iliti treći mjesec za naše čitatelje iz susjednih zemalja, oduvijek je bio mjesec koji je pun hit igara i obično označava period kad se igraća industrija budi. Oduvijek su u mjesecu bile dvije do tri hit igre i hrpa kvalitetnih – uvjetno rečeno – manjih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći mjesec ove 2021. godine obilježavaju dolasci next-gen nadogradnji za next-gen konzole što ne možemo brojati kao nove igre. Naravno, kao i svaki mjesec do sada, Switch će isto dobiti nekoliko igara koje su već ranije izašle na drugim platformama.

Stronghold: Warlords

Ljubitelji RTS povijesnih (castle) igara konačno će doći na svoje. Nakon što je nekoliko puta pomaknut izlazak igre, Stronghold: Warlords stiže na PC. Mnogima je Stronghold najdraži RTS serijal, a mi se nadamo da će igra biti na tragu legendarnog Stronghold: Crusadera.

DATUM IZLASKA:

09.03.2021.

PLATFORME:

PC

It Takes Two

Vjerojatno najzabavnija igra koja dolazi u trećem mjesecu. “Fuck the Oscars” Josef Fares, priredio je ponovno ultra zabavnu co-op igru za dva igrača. Dovoljno je da samo jedna osoba kupi igru i svi drugi mogu igrati. Ovaj co-op platformer nam se čini kao siguran hit. Dizajn svijeta je genijalan, a kompletna igra se čini kao čista, stara, dobra – zabava.

DATUM IZLASKA:

26.3.2021.

PLATFORME:

PS4, PS5, Xbox One, XSX/XSS, PC

Monster Hunter Rise

Ne trebamo vam puno objašnjavati – ako imate Switch i volite MH igre, Rise će biti apsolutni hit. Ovo je pravi, šesti po redu nastavak, a mi se samo nadamo da će doći i na “velike” konzole.

DATUM IZLASKA:

26.3.2021.

PLATFORME:

Nintendo Switch

Evil Genius 2

Evil Genius 2 je satirična i vrlo zabavna RTS igra u kojoj igramo u ulozi mega mozga koji želi svojom zloćom zavladati svijetom. Opis igre je pomalo smiješan, ali kad je Evil Genius takva igra – unatoč zločestoj premisi, radi se o prilično veseloj strategiji. Zamislite da ste Gru iz “Despicable Me” crtića i jasno vam na što mislimo.

DATUM IZLASKA:

30.3.2021.

PLATFORME:

PC

Ostatak mjeseca čine igre koje su već ranije izašle, a koje bi možda mogle zanimati nove vlasnike next-gen konzola i Switcha. Navest ćemo samo da na PS5 i XSX/XSS dolaze next-gen pachevi/verzije Marvel’s Avengersa, Crash Bandicoota 4 i THPS 1+2 Remakea.

Na Switch dolazi konačno Apex Legends, a PC igrači će dobiti hrpu Kingdom Hearts igara. Poslastica “ponovnih dolazaka igara” je zasigurno genijalni Disco Elysium: The Final Cut koji stiže na PC, PS4 i PS5. Nemojte propustiti ovu igretinu.

Ako imate bolji backlog od ove ponude igara, možda je vrijeme da krenete u proljetno čišćenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra